Fotografi, Natur, Skoven

Himmelsk natur

De fleste gange jeg går i skoven kigger jeg op af og til. Det er blevet til en vane. Nogle gange ser jeg noget vidunderligt som gør at jeg går hjem lettere og gladere. De danske bøger får sin lysegrønne farve og skyerne havde fart på i dag. De blændede sig med den blå baggrund. Jeg trækker vejret dybt, og prøver at fange billedet, ikke kun med min iPhone, men også i min sjæl. Naturens energi fylder mig op. Jeg tager den med mig hjem.

enlight227

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s