Uncategorized

Persondataforordning (GDPR)

Jeg er klar! Efterfølgende info om databeskyttelse i Mattias balance healing er nu en del af Information om Mattia og persondataforordning (GDPR).

Persondataforordnig (GDPR):

Mattias balance healing har altid taget databeskyttelse alvorligt. Mattia (Thorgerdur Mattia Kristiansen) har arbejdet hårdt med at opdatere processer og dokumenter for at opfylde kravene i EU’s persondataforordning (GDPR), som træder i kraft den 25. maj 2018. Nødvendige oplysninger bliver samlet af Mattia, for at kunne lave kontakt og skrive fakturaer ifølge dansk lovgivning. Ingen fysiske filer bliver printet ud, derfor ingen fysiske mapper. Personlige data og journaler er sikret og låst i systemer som er utilgængelige for andre og kræver login hver gang systemer bliver åbnet. Mattia har valgt databehandlere grundigt ifølge deres opdaterede persondatapolitik og har databehandleraftaler klar. Klienter kan til ethvert tidspunkt få oplysninger om de personoplysninger Mattias balance healing har om dem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s