Mit helbred

Jeg nyder

… mine cykelture i den dejlige danske natur og det at have helbred og kræfter til de lange ture, op til Nykøbing, rundtur ned til Sorø og en anden i øst til Holbæk og rundt omkring alle de smukke landeveje hvor jeg mange gange kan inkludere Vesterlyng strand. Tænker jeg tager turen derud efter arbejde i dag. Ikke mindst nyder jeg det at komme op i årene og være raskere, plus at have mer energi end jeg havde i tyverne og tredverne 🚴‍♀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s