Information om Mattia.dk

Thorgerdur Mattia er Registreret Alternativ Behandler – RAB
og medlem af DAKOBE – Danmarks komplementære behandlere.

Mattia har uddannelse som terapeutisk massør fra den Islandske Massage Skole (Nuddskóli Íslands). Hun har efter den uddannelse bl.a. taget kurser i Kranio-Sakral-Terapi og udviklet sin egen metode som går ud på at hun støtter klientens egen healing (den naturlige helbredelse). På en holistisk måde hjælper hun klienten med at komme af med problemer og blive hel igen. Metoden er holistisk massage, men har fået beskrivelsen “Balance Healing” fordi det handler om balance; at finde balance igen.

Behandlingen består af afspænding, rettelse og balancering, af kroppen. Den foregår på en briks, hvor klienten er i fuld beklædning  og oplever behandlingen oftest som værende utrolig behagelig, afslappende, meditativ og smertefri. Behandlingen er et samarbejde mellem Mattia og klienten, hvor de fokuserer på kroppens egen helbredelse.  I flere tilfælde opnås der et resultat, som går langt over klientens forventning.

Kroniske smerter kan forsvinde, problemer kan blive besejret.

Pris for én behandling er fra 600 – 700 DK (se forskellige ydelser i online booking linket).
Første aftale via bookingsiden, giver en ny klient prøvetid for 500 DK.

Der kan forekomme kampagne tilbud i kortere perioder 🤗

Mattia ringer gerne tilbage hvis du skriver og efterlader dit telefonnummer. Men når hun arbejder er telefonen lydløs, så hun er ikke altid tilgængelig, men checker beskeder regelmæssigt. Så send gerne SMS.

Du kan skrive til Mattia: https://mattia.dk/home/contact/

Du kan sende besked: https://www.facebook.com/www.mattia.dk/


Vanligvis er der ikke tilskuere til behandlinger, men det sker, som vises her i de her to billeder: når hunden, den søde Fluga, fik en gratis behandling (se anbefaling: Helena Mjöll Jóhannsdóttir). Og så behandling af en dejlig lille pige som kom skævt til verden og skreg af smerter, indtil hun fik det bedre efter nogle smertefrie behandlinger (se anbefaling: Lone Andersen)


Persondataforordnig (GDPR):

Mattias balance healing har altid taget databeskyttelse alvorligt. Mattia (Thorgerdur Mattia Kristiansen) har arbejdet hårdt med at opdatere processer og dokumenter for at opfylde kravene i EU’s persondataforordning (GDPR). Nødvendige oplysninger bliver samlet af Mattia, for at kunne lave kontakt og skrive fakturaer ifølge dansk lovgivning. Ingen fysiske filer bliver printet ud, derfor ingen fysiske mapper. Personlige data og journaler er sikret og låst i systemer som er utilgængelige for andre og kræver login hver gang systemer bliver åbnet. Mattia har valgt databehandlere grundigt ifølge deres opdaterede persondatapolitik og har databehandleraftaler klar. Klienter kan til ethvert tidspunkt få oplysninger om de personoplysninger Mattias balance healing har om dem