Hvorfor vælger man balance healing?

imgp0099

Du vælger balance healing, fordi det er kroppens naturlige process som bliver støttet under behandlingen.  Det handler om det at finde ro og balance midt i den brogede og stressede verden, kigge ind ad og give rum for din egen helbredelse. Giv dig selv den kvalitetstid du trænger. Ting har sandsynligvis gået skævt, du har måske smerter? Du har måske haft en ulykke eller gået i gennem traumatiske oplevelser? Det kan også være at du har aldrig rigtig fundet dig selv; er blevet træt af at være ulykkelig? Måske har du aldrig haft den rigtig store selvtillid og aldrig så meget som drømt om at prioritere din tid til dig selv? Nu er det på tide – gør noget for dig selv!

Du er muligvis deprimeret på grund af fysiske smerter, træthed og ubehag som forstyrrer dit daglige liv. Det kan være gamle smerter, sygdomme, store problemer, eller mindre problemer, hovedpine, migræne, ømme skuldre, såre led, tunge fødder, gigt, svimmelhed. Symptomerne kan mærkes i hele kroppen, energien er ikke som den skal være. Noget er gået skævt, men knude kan løses, skævhed i kroppen kan rettes, du kan få nye muligheder for at komme videre med dit liv.

Den indre visdom er i din kerne, du har kun mistet syn på den i livets stress og hastighed! Det handler om at være til stede og på vej ind i en lysere fremtid.

Hjælp kan du få hos Mattia, hun støtter din egen helbredelse. Hvordan hun er kommet derhen kan du læse mer om her på hjemmesiden: se Info

Les gerne hvad klienter skriver: Anbefaling fra klienter.

Giv dig selv en gave!

Thorgerdur Mattia er RAB – registreret alternativ behandler og medlem af DAKOBE

Skærmbillede 2018-08-06 kl. 09.58.21