Uncategorized

Nu kan du selv booke din tid hos mig :)

Jeg har arbejdet rigtig meget i den sidste tid med Persondataforordning og de nye EU regler. Det har åbnet for nye muligheder så som en booking form. Nu har jeg en aftale med Terapeut Booking og det er et rigtig godt og trygt system. Jeg er så glad for den nye mulighed. Nu kan interesserede lige booke og behøver ikke skrive eller ringe til mig, men det kan de dog godt, specielt hvis de har brug for at komme til mig i de skæve tider. Se den nye fane:

Og husk at jeg er altid glad for gode nye anbefalinger. Nyd dagen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s