Anbefalinger, Holistisk behandling, Mit helbred

Nye anbefalinger

Jeg blev lidt våd i øjnene i går når jeg fik 3 dejlige anbefalinger for min hjemmeside.

Tusind tak ❤ Malou Maman, ❤ Morten Lyduch og ❤ Joan Dansberg

Det er derfor ikke kun på grund af solen som jeg er så varm indeni i dag, den 19. april 2018. Jeg er så glad for de tre år jeg har haft tilknytning til Jyderup Højskole og forbindelsen jeg har fået med alle de fantastiske mennesker jeg har mødt der. Jeg vil fortsætte med at gøre det bedste jeg kan for Jyderup by, nu med fokus på Café Habibi og de frivillige som driver caféen. Men jeg har også brug for nye betalende klienter og håber at anbefalinger og det gode ord som går fra mund til øre bidrager til at flere mennesker finder vejen hertil og at jeg fortsat kan arbejde med det som er vigtigst, at støtte andre menneskers helbredelse – det er dét jeg brænder for.

Mit april-tilbud kører stadig Tilbud og lykkepot i april – 40% rabat og mulighed for at vinde en gratis behandling!

I dag nyder jeg friheden, solen og varmen og cykler snart af sted ud i den strålende april-dag. Det bliver en dag i naturen, skoven og på de smukke danske landeveje … måske også ud til stranden. Hvorhen vejen tager mig ved jeg ikke nu 😉 … men jeg kommer helt sikkert til at knokle og lade op ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s