Anbefaling fra klienter:

Efter en længere periode med en masse bekymringer og angst i forhold til min autoimmune sygdom, kom jeg til den konklusion at noget måtte ændre sig. Så fandt jeg Mattia, og hold nu op hvor er jeg glad for jeg gjorde det. Hun har hjulpet mig utrolig meget, og givet mig det skub i den rigtige retning jeg havde brug for. Angsten og de overvældende bekymringer er væk, og jeg føler, jeg nu har de værktøjer, der skal til for at komme godt videre. Det har været en fornøjelse, og vildt at opleve den forandring der er sket, og ikke kun mentalt. Jeg føler jeg har fundet tilbage til mig selv igen, og det er jeg så taknemlig for. Så stor anbefaling herfra, og jeg kommer klart igen. ❤️ ❤️ ❤️

Pernille Gregersen

Mattia er meget dygtig og har hjulpet mig mange gange. Senest efter at have siddet i 2 måneder med en brækket ankel, som jeg slet ikke måtte støtte på og som skulle have absolut ro. Benet var nærmest ikke en del af min krop mere, så det krævede En behandling. 2 dage efter kunne jeg gå forsigtigt uden gangstativet 😅 Da mit barnebarn Alma var ca 6 mdr, græd hun nærmest hele tiden, og de fik at vide at de ikke kunne gøre noget og at hun nok var et af de børn som var født med kronisk hovedpine. De kunne evt bestille en speciallavet hjelm til hende, som skulle rette evt skævheder i hendes hoved og hun som skulle bruge hele tiden. Mattia ville gerne prøve om hun kunne gøre noget, og fysioterapeuterne på sygehuset sagde ok. Jeg tror hun fik 2-3 behandlinger. Siden har der været fuld fart på ❤️ Så hvis du har et problem, så snak med Mattia, måske kan hun hjælpe 🙏

Lone Andersen

Jeg vil anbefale Mattia til alle, der går med ubalance/smerter i kroppen. Jeg kom til hende med smerter i min skulder og allerede efter første behandling var det væk. Fordi jeg har lært efter mange år at leve med at mit bækken er skævt, så har jeg ikke tænkt over den ubalance, det giver i min krop. Mattia kan med sine hænder skånsomt og i kroppens eget tempo rette det op, hvilket er en helt fantastisk følelse i både krop og sind❤️

Rikke Boelt Christiansen

At komme i Mattias hænder, er at føle sig modtaget. Venlighed og hjertelighed er gennemgående. At få hjælp til, at løse op for dybe spændinger i kroppen, der giver smerter og stivhed, er en vidunderlig oplevelse. Smidighende vendte tilbage og kramper forlod benene. Der er også virkning på restless legs, der jo i virkeligheden er en “Som om” diagnose. Den er flytbar!
Tag med oprejst pande og godt håb til Mattia, du vil ikke fortryde.
Kærligste hilsner Alma

Alma Honore Petersen

Jeg har de bedste anbefalinger til Mattia.
Har fået langt mere energi, min krop er blevet meget mere afspændt og har ikke flere spændinger omkring min højre skulder. Har i en lang periode haft smerter, som har strålet ud i min højre arm. Det mærker jeg ikke mere til.
Har døjet med trætte og tunge ben. I går havde jeg bestilt tid hos Mattia – her brugte hun tid på mit højre ben, hvilket kun har givet positive resultater. Mit ben er langt mindre træt og tungt.
Og så er jeg blevet fyldt op
med energi og meget mere glæde.🙏❤🙏

Dorte Beyer

Jeg fik en behandling af Mattia for en nedsunken forfod den anden dag. Den har været nedsunken længe, dog uden de store problemer i de senere år. Men efter en istandsættelse , som strakte sig over længere tid, hvor jeg har stået op i mange timer flere uger i træk i for fladt og hårdt fodtøj, og på stige også, har jeg bare ikke kunne få bugt med den fod. Så Mattia hun løsnede mine spændte lægmuskler og muskler i fødderne, og sagde jeg skulle gå på tæer på mine daglige gåture. Det har jeg så gjort. Velkommen til gaggede gangarter 😉 Foden er bestemt blevet bedre. Mangler dog lige lidt endnu, men det er der heldigvis råd for ( endnu en behandling og mere tå vandring). Tak Mattia for en god behandling, og et godt råd om træning.

May-Brit Dollmeyer

Mattia kan bare noget, ingen andre kan.
Jeg har indvendige skader, og hun hjælper mig rigtig meget med at komme videre.
Jeg glæder mig hver gang til at skulle op til hende.
Prøv hende, og du vil ikke fortryde det.

Knus fra Tina

Tina Gry Sommer

Det er fuldkommen utroligt (helt bogstaveligt) hvad du har udrettet (også helt bogstaveligt) med min fod. Den er låst op. Det er sådan det føles.

Af hjertet tak 🙏

Jeg har lyst til, at alle jeg kender, der har smerter eller ubalancer skal lægges i dine hænder.

🙏❤️ Dianna

Dianna Telling

Jeg har sclerose og med Mattias hjælp finder vi vejen tilbage til min krop så den igen kan bære mig og lade mig leve det gode liv med mindre smerter og større overskud. Tak Mattia jeg er dig taknemmelig og dine evner.

Sanne

I can highly recommend Mattía. In just 5 sessions she managed to free me from tedious headaches (migraine). I don’t need anymore to use strong painkillers. She also managed to ease me from my usual winter depression. Thank you dear Mattía.

Rúnar Lund