Anbefaling fra klienter:

Mattia kan bare noget, ingen andre kan.
Jeg har indvendige skader, og hun hjælper mig rigtig meget med at komme videre.
Jeg glæder mig hver gang til at skulle op til hende.
Prøv hende, og du vil ikke fortryde det.

Knus fra Tina

Tina Gry Sommer

Det er fuldkommen utroligt (helt bogstaveligt) hvad du har udrettet (også helt bogstaveligt) med min fod. Den er låst op. Det er sådan det føles.

Af hjertet tak 🙏

Jeg har lyst til, at alle jeg kender, der har smerter eller ubalancer skal lægges i dine hænder.

🙏❤️ Dianna

Dianna Telling

Jeg har sclerose og med Mattias hjælp finder vi vejen tilbage til min krop så den igen kan bære mig og lade mig leve det gode liv med mindre smerter og større overskud. Tak Mattia jeg er dig taknemmelig og dine evner.

Sanne Strandbygaard

I can highly recommend Mattía. In just 5 sessions she managed to free me from tedious headaches (migraine). I don’t need anymore to use strong painkillers. She also managed to ease me from my usual winter depression. Thank you dear Mattía.

Rúnar Lund

I recommend Mattía, she has helped me a lot. She has healing power. Awesome treatment. I’m so thankful Mattia 💕

Selma Ósk Kristiansen

Når det drejer sig om alternativ behandling kan jeg godt sige at jeg har taget på rundrejse der et par gange. De sidste 19 år har jeg prøvet de fleste udgaver. Alle, hver en og eneste har på ærlig måde gjort sit bedste men kun en har rigtig nået at gøre den store forskel for mig, give mig tilbage min hverdag uden stærk smertestillende medicin i en længere tid. Den superkvinde er Mattia i Jyderup. Min første behandling fik jeg tilfældigvis og tog imod den uden special håb men den næste dag kunne jeg allerede mærke en stor forandring. Siden har jeg lagt mig flere gange på briksen hos Mattia og kan med glæde anbefale hende som superflink behandler. Hilsen, Magnus Thorgrimsson.

Magnús Pétur Þorgrímsson

I recommend Mattia. After her treatment you feel like your body and soul be recharged 💖

Valda Anastasia Kolesnikova

Hej til jer alle som ønsker at have det bedre på en eller anden måde. Tilfeldigvis fik jeg min første behandling hos Mattia da hun var på besøg her oppe i Island. Kort sagt: På en uforklarlig måde nåede hun at frie mig fra daglige smerter på grund af nerveskader og gigt og dermed reducere mit behøv for mediciner for en lang tid. Senere har jeg rejst til Jyderup to gange for en ugelang daglig behandling med godt resultat. 
Så !! Vent ikke længere. Bestil en behandling og jeg kan love at ingen bliver utilfreds.

Magnús Þorgrímsson

Jeg kan varmt anbefale Mattias Balance Healing. Mattia kan med sine hænder og sin tilstedeværelse hjælpe din krop og sjæl til sund opmærksomhed og balance. Hun har en magisk evne som man mærker, over både sjæl og krop.
Mattia er den bedste i healing så jeg kan godt anbefale besøg til hendes klinik.

Harpa Björt Sóleyjar Eggertsdóttir

Hej Mattia, tårerne trillede ned af kinderne på mig da min datter, som har en kronisk hævet kæbe/kind, fortalte, at hævelsen var faldet efter een behandling hos dig. Allerede samme dag kunne hun mærke at hævelsen faldt indefra og næste dag kunne hun mærke, at den også faldt udvendigt på kinden. Jeg er så glad over det. Hun kommer snart igen.

Helle Lund