Fotografi, Uncategorized

Et træ i København.

fra cristiansbrygge

Jeg kom hjem i går, efter nogle dejlige dage i København. Forleden dag havde jeg en dejlig behandlings dag der inde, i skønne men lidt primitive omstændigheder tæt på naturen.  Jeg er glad for alle de gode mennesker som kom for behandling. Tror jeg kommer til at gentage det, men muligvis finde et andet lokale mer centralt og som nemmere er at komme til. Alle fandt dog frem.

Jeg har gået rigtig meget rundt i gaderne i Københaven de sidste dage, mest langs kanaler og i den indre by. Byen er smuk og jeg kan godt lide at være der. Nu er jeg kommet hjem og er så glad for naturen her i Jyderup. Jeg har udsigt ud over marker og skov. Solen skinner, himmelen er klar og blå, naturen venter på mig der ude.

Vi burde ikke bygge by på den måde, at vi kun bevarer det enkelte træ ligesom et minde om en skov.  Heldigvis er der mange haver og skønne områder i hele Stor-Københaven, men det ene træ ved kanalen trak min opmærksomhed og vækkede tanker.

Skoven nærer, skoven giver os liv, skoven healer … nu går jeg ud og tager en tur rundt om Skarresø.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s