Anbefalinger, Holistisk behandling, Uncategorized

Komplimentær behandling

Jeg fik i dag en ny anbefaling på min hjemmeside fra Bente Olesen

Den gjorde mig rigtig glad men jeg har også vidst at min klient havde gang i noget godt, og vi gjorde det sammen.  Det værste er at hun har haft det rigtig dårligt i mange år.

Jeg venter nu på en beslutning fra DAKOBE – Danmarks komplementære behandlere om min RAB (registreret alternative behandler) og optagelse som medlem … forventer svar og registrering i december 2017.  Jeg glæder mig vildt til at arbejde videre i mit fag og få tryggere grund for min virksomhed.

Jeg ser frem til at kunne have samarbejde med læger og fysioterapeuter for at gøre alt det bedste muligt for klienter i sundhedssystemet – ligesom Bente Olesen som havde fået den besked at hendes problem var “typisk slidgigt” – Alternativ behandling er komplementær. Læger burde kunne henvise til os fordi vi kan tit støtte menneskes egen helbredelse. Der burde ikke være en konkurrence mellem læger og alternative behandlere!

– vi burde kunne samarbejde for vores klientes bedste velbehag.

Se Bente Olesens beskrivelse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s