Magnús Þorgrímsson (fra Reykjavik)

I den danske småby Jyderup har du mulighed for at lægge dig en stund på briksen hos en af nutidens stærke healer og stå op igen så meget, meget lettere i sind og krop. Jeg var så heldig at kunne bo en uge nu i sidste måned (august 2017) i Jyderup og få en daglig behandlig hos Mattia.

Jeg havde i forvejen fået behandling to gange her hjemme i Reykjavik. Den første gang kunne jeg mærke noget positivt men efter anden gang skete noget som ligger meget tæt på mirakel.

Dårlige smerter forsvant næsten og jeg kunne skære ned brug af smertestillende mediciner, hele 70%.

Det er helt utroligt hvordan hendes tilstedeverelse og hænder bliver brugt for at formidle en healing og ro. Man kan mærke det tydeligt hvordan kroppen fyldes dyb ro og selvom man ligger med lukkede øjne, lyses værelset op lige som solen skinner direkte i ens ansigt.

Jeg har i de sidste 17 år prøvet alle mulig slags alternative behandlinger ved siden af specialisternes forsøg for at finde frem til lettere og bedre liv for mig (mest med hjælp af mediciner) på grund af polynervopathia og fibromalgia. Mattias behandling giver noget helt andet og dybere resultat end nogen af de andre.

Jeg kan derfor med glæde og stor taknemmelighed anbefale hende som healer.