Holistisk behandling, Mit helbred, Tanker

Mit helbred er mit ansvar …

Det forstår jeg bedre og bedre og det hjælper jeg mine klienter med at opdage. Vi arbejder med at få det bedre, kropsligt og psykisk fordi vi er en helhed. Kropslige smerter kan ikke adskilles fra følelsesmæssige og psykiske smerter.


Hvordan kan du selv gøre dit liv bedre?
Hvad kan du gøre for at berige dit liv?
Hvorfor er du så hård mod dig selv?

Forleden dag følte jeg en tyngde, ensomhed og håbløshed. Det er jo et faktum at jeg er udlænding i Danmark og at mange af mine venner er i Island. Jeg var utrolig hurtig i at vende mig imod mig selv på en grim måde. Jeg sagde til mig selv: “hvordan er det med dig som hjælper alle de mennesker som søger din hjælp og så kan du ikke hjælpe dig selv?”

Men lige så hurtigt vendte tanken sig. Fordi jeg var klar over at jeg gør noget godt for mig selv hele tiden. Jeg er stærk, jeg er modig og jeg står ved mig selv. Jeg kæmper for at arbejde med det som giver mening for mig. Jeg hjælper andre mennesker med at få det bedre. Jeg bruger stor del af min fritid i naturen som jeg elsker, jeg cykler, jeg møder de mennesker jeg holder af og elsker. Men så er jeg ensom og føler mig håbløs indimellem.

Jeg udfordrer mig selv. Utrolig mange udfordringer i de sidste årtier. Jeg er nået så langt. Så selv om jeg ikke klarer det hele, hele tiden, er jeg et godt sted. Men jeg har behov for andre mennesker og min helbredelse er mit livsprojekt. Jeg har ansvar for mit eget helbred og som alle andre må jeg søge støtte og omsorg i omstændigheder hvor jeg selv ikke er helt nok for mig selv. Men jeg har ingen grund til at rive mig selv ned.

Jeg håber stadig at jeg kommer til at kunne leve af det som jeg gør her i Mattia’s balance healing. Jeg gør en forskel, har mange utrolig glade og fantastiske mennesker som klienter, mange af dem er nået så langt, frie for smerter, med nyt håb og ny tro på fremtiden. Men jeg mangler stadig at få flere klienter, så det hele kan køre rundt.

Jeg må aldrig miste troen, jeg har fulgt mit kald. Jeg følger mit hjerte. Jeg gør det rigtige! Jeg møder tit mennesker som jeg har hjulpet, mennesker som har fået det bedre. Det er ikke altid jeg, som får høre om hvor godt det er gået, fordi mennesker kommer videre med sit liv. Men når det sker, når jeg får besked, rører det mit hjerte og gør mig så utrolig glad.

Og jeg må i hvert fald holde kurs, holde op med at rive mig selv ned. Den måde jeg behandler mig selv når jeg ikke føler at jeg er god nok, er en taktik jeg lærte på den hårde måde af andre mennesker som uvidende gjorde det hårdt for mig at tro på mig selv i mine yngre år. Så de tanker er som det ukrudt jeg ikke vil dyrke, skal de fjernes. Jeg planter blomster i stedet for.

Kærlighed til mig, kærlighed til dig … sammen kan vi helt sikkert også gøre noget godt for dig.

Din healing er dit ansvar, din helbredelse kan blive vort samarbejde! Hvis du vil!



Skriv en kommentar